BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

И волейболистки на Марица помагат на Георги от Пазарджик

И волейболистки на Марица помагат на Георги от Пазарджик
Да помогнем на 18-годишния Георги в битката му за живот! Зад този призив застана женският волейболен отбор на пловдивския клуб Марица. Състезателките се включиха в Благотворителен базар за Георги Арнаудов. Волейболна топка, с която се играе в групите на Шампионската лига, подписана от всички състезателки от първия отбор на шампионките ще бъде разиграна на търга на благотворителен базар във Фейсбук.

Парите от закупената топка ще отидат в помощ на 18-годишния Георги Арнаудов от Пазарджик, който се нуждае от скъпоструваща операция в чужбина за отстраняване на злокачествен тумор на тазобедрената кост.

Всеки, който иска да помогне на Георги може да го направи и на следната банкова сметка: Георги Йорданов Арнаудов (GEORGI YORDANOV ARNAUDOV): BG72RZBB91551011086230, BIC RZBBBGSF, валута – BG Lеva, Райфайзенбанк.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!