BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Импровизирана детска изложба радва служители и посетители на сградата на ОД на МВР Пазарджик

Импровизирана изложба от детски рисунки подредена в навечерието професионалния празник на българската полиция – 8-ми ноември радва служители и посетители в сградата на Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Рисунките са направени още през лятото на тази година от деца от група „Буратино” при ОДЗ „Юрий Гагарин” в областния град.

Те ги подариха в знак на благодарност от едно от вълнуващите посещения в детската градина на полицаи от отдел „Охранителна полиция”. С тях по неповторим начин малчуганите, които понастоящем са вече първокласници демонстрират представите си за работата на униформените. За това и малката, но безценна изложба е под надслов „Професията на полицая през очите на 6-годишните”.

Материалът Импровизирана детска изложба радва служители и посетители на сградата на ОД на МВР Пазарджик е публикуван за пръв път на Истинските новини.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!