BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Драган Иванов ще води Хебър до края на сезона

Драган Иванов ще е новият старши треньор на Хебър, след като днес бе обявена раздялата с Атанас Петров. Иванов е част от клуба вече 2 години, като изпълняваше длъжността на методист към волейболната школа на пазарджишкия клуб. Той познава добре обстановката в клуба и още днес ще проведе първата си тренировка с играчите. Петър Костадинов ще е другото ново лице в щаба на Хебър, а други промени не се предвиждат.

От 2003 г. Драган Иванов е ключова фигура в изграждането на едни от най-успешните български волейболисти, израснали в Академията на Виктория Волей. Опитът му с националните юношески отбори на България датира от 2000 г., а едно от най-големите му постижения е престижното 4-то място с Младежкия национален отбор до 23 години на Световното първенство през 2013 година в Бразилия.

Цялото ръководство му пожелава успешна работа и много радостни моменти с Хебър!

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!