BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Делото за убийството на бебе започва отначало

Делото за убийството на бебе започва отначало
От нулата тръгва делото за убийството на бебето в Пазарджик. То отново се завъртя в Окръжния съд, но поради отсъствието на един от адвокатите на подсъдимия Светослав Йорданов от Пазарджик, разпоредителното заседание по делото бе отложено.

Да припомним, че Йорданов е обвинен за това, че на 23 ноември 2017 година умишлено е причинил смъртта на едногодишния Рашко. В яда си той нанася множество удари на малкия Рашко, който бил оставен на грижите му от майката Марияна. От побоя бебето е починало.

На първа инстанция Окръжният съд в Пазарджик постанови 25 години затвор за подсъдимия, но делото бе върнато за ново разглеждане от Апелативен съд-Пловдив заради процесуални нарушени, довели до нарушаване правата на обвиняемия и на останалите страни в процеса. Подсъдимият е осъждан четири пъти преди.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!