BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Двама пострадали при катастрофа се лекуват в МБАЛ Пазарджик

Пострадалите при тежката катастрофа, станала вчера на пътя Пазарджик-Звъничево, са настанени в две отделения на МБАЛ-Пазарджик, съобщиха от болницата.

19-годишният шофьор от с. Мокрище е по-сериозно ранен. Той е в стабилно състояние, в съзнание, но със съчетана травма. Има счупено ребро, счупвания на лицевия череп, контузия на мозъка и счупване на базата на черепа.Момчето остава под динамично наблюдение и лечение в Отделението по неврохиругия. В момента не се налага извършването на операции, съобщи д-р Александър Буховски от Неврохирургично отделение.

14-годишната сестра на младежа е настанена в Хирургично отделение. Момичето е в добро състояние, уплашено, с натъртвания,с комоцио и леки травми.Няма счупвания и увреждания на вътрешни органи, съобщи началникът на отделението д-р Георги Стоилов.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!