BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Двама пострадали в катастрофа на път І-8 при опит за изпреварване

Пазарджик Един човек е сериозно пострадал при пътно-транспортно произшествие на пътя Пазарджик-Пловдив, съобщава пресцентърът на полицията в Пазарджик. Сигнал за случилото се бил подаден вчера около 13.50ч. Катастрофата е станала близо до кръгово кръстовище на разклона за гр.Стамболийски, на границата между пловдивска и пазарджишка области. За това първи на мястото пристигнали екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ от Пловдив.

По първоначални данни 69-годишният С.П. от пазарджишкото село Добровница предприел маневра за изпреварване с лекия си автомобил „Мазда“. Така той се блъснал в насрещно движещ се „Мерцедес“, а от там леката кола се отклонила от пътя си и се ударила последователно в бус „Форд“, в предпазната мантинела и в „Ауди“.

Линейка на «Спешна помощ» е транспортиала С.П. от УМБАЛ «Свети Георги», където е настанен с фрактура на шията.  Съпругата му Х.П.- 67г. е с фрактура на ръката, но след като е била обработена в болница е оставена на домашно лечение.

Екипи на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик и РУ-Пазарджик са запазили местопроизшествието е са извършили оглед. По случая се води досъдебно производство.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!