BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Да си спомним жертвите на катастрофи

Отбелязваме Световния ден на възпоменание за жертвите от пътнотранспортните произшествия, в който се отдава почит на жертвите и техните семейства и се работи за повишаване на обществената отговорност за спазване на правилата за движение по улиците и пътищата и подпомагане на жертвите.

Нека в този ден да си спомним за без време загиналите по пътищата, да почетем тяхната памет и изкажем съболезнования на близките им.
Безопасността на движението е споделена отговорност – нека бъдем по-внимателни и толерантни едни към други, независимо дали сме зад волана или на пешеходната пътека.

На този ден изказваме благодарност и към служителите на реда, които всеки ден се борят за спасяване на живота на пострадалите при пътнотранспортни произшествия: лекари, медицински сестри, полицаи, пожарникари и всички онези хора, които стават съпричастни и помагат в тези тежки моменти.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!