BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Граждански импулс : кметът Попов награди Илия Димитров, изградил чешма в Градската градина на Пазарджик

„Вие давате един изключително добър пример, който трябва да бъде показан и да достигне до хората – да го видят и да го чуят. Затова Ви поканих, за да засвидетелствам своето уважение към Вас. Винаги съм казвал, че харесвам и залагам на хора, които имат отношение, имат позиция. Още повече уважавам хората, които и действат, не само мислят. Затова и темата с добрата физическа среда, с чистота в нашия град е важна тема. И съм се опитвал през годините в общината да правим такива политики, които да предполагат промяна в манталитета и реализиране на дейности, които да способстват за това ние да живеем в по-добра среда. Това си е нашата среда, каквато си е направим – в такава ще живеем”, заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов при връчването на грамотата на Илия Димитров.

„С грамотата получаване подаръчен – той е по-скоро нашето внимание и уважение към Вас, това е въпрос на отношение, защото сте направил нещо важно и смислено и ние го оценяваме”, каза още Тодор Попов.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!