BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Готвач от Сърница е новият повелител на Hell’s Kitchen България

Реджеп Бадев, 30 годишният виртуозен готвач от гр. Сърница, грабна голямата награда в третия сезон на най-оспорваното кулинарно риалити в телевизионния ефир Hell’s Kitchen България. Битката за победа беше „кървава“, но равностойна. Най-добрите от най-добрите премериха сили с кулинарни шедьоври и безупречни умения в кухнята. Те сътвориха първите си авторски менюта като шеф готвачи на отбори, които сами си избраха сред бившите участници в третия сезон на шоуто и ръководиха с желязна дисциплина по време на финалната вечерна резервация. Краят на тримесечното ожесточено състезание за титлата „Най-добър професионален готвач в Hell’s Kitchen България 2020 г.“ завърши с победа за Реджеп.

Претендентите за голямата награда се раздадоха в грандиозната финална битка. С помощта на миналогодишния победител в Hell’s Kitchen България  –  Веселина Чилева и сребърния финалист Никола Симеонов, Реджеп и Атанас сътвориха ястия от висока класа. Освен изключителни техники и отношение към приготвянето на храната, двамата демострираха и завидни стратегически умения. Чинията на Реджеп обаче изпревари тази на Атанас с вложената страст и истински стремеж към съвършенство.

За първи път техни авторски менюта се сервираха в ресторанта на Hell’s Kitchen България, който отвори врати за своята финална резервация със специални гости – екипът на предаването. Наско обаче заложи на сигурното, а Реджеп реши да импровизира. За последен път в третия сезон на шоуто двете кухни отново заработиха, но този път с нови диригенти – Реджи в синята, а Наско в червената кухня. На финала Реджеп успя да отново да победи Атанас като приключи издаването на десертите с по-добро темпо от него.

„Когото и да избера. няма да сгреша. И двамата сте виртуозни готвачи, но от победителя очаквам много повече. Той трябва да е крайно взискателен към себе си и околните, да е непреклонен пред трудностите, да е лишен от комплекси и задръжки в кухнята, да е достатъчно разкрепостен, за да разкрива нови хоризонти. Такъв човек е Реджеп“. С тези думи шеф Ангелов безапелационно избра шампиона в тазгодишното шоу./Нова тв

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!