BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Атанас Петров и Хебър се разделиха

Пазарджишкият тим вече няма да бъде воден от досегашния си старши треньор Атанас Петров след 5 години съвместна работа. От клуба споделят, че решението за промяна е взаимно и в резултат на изчерпване между двете страни. Клубът допълнително ще обяви кой ще води отбора до края на сезона.

“Разделяме се по мъжки, защото с Атанас очертахме проблеми, които се натрупваха в клуба през годините. Всички около Хебър, и сигурен съм нашите фенове, сме му безкрайно благодарни за труда през годините, защото в голяма степен успехите и професионалната работа на този клуб са и негова заслуга. Той винаги ще има място в Пазарджик!”, заяви Президентът на Хебър, Александър Иванов.

Атанас Петров застава начело на Хебър през 2016 г., когато се възражда мъжкият отбор в Пазарджик. В първата си година клубът печели Висшата лига и директна промоция в Суперлигата, а оттогава завоюва и две Купи на България и една Суперкупа. Петров и Хебър стават два пъти вицешампиони в първенството, като вторият път бе служебно след извънредното прекаратяване на шампионата. На Европейско ниво той доведе отбора до 1/8-финали на Купата на CEV в края на 2020 г., изправяйки се срещу Зенит (Санкт Петербург).

Ръководството на Хебър му благодари за съвместната и всеотдайна работа и му пожелава професионални успехи и занапред. Завинаги един от нас и Смело напред!

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!