BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ясно е, че не е ясно кого подкрепят официално ръководствата на ВМРО и НФСБ в Пещера за балотажа

Ясно е, че не е ясно кого подкрепят официално ръководствата на ВМРО и НФСБ в Пещера за балотажа
Ясно е, че не е ясно кого подкрепят официално ръководствата на ВМРО и на НФСБ в Пещера за балотажа. Два дни, след като първия тур на местните избори влезе в историята, местната коалиция, подкрепила третия в надпреварата за кмет на Пещера Николай Пенев, излезе с декларация, в която „преотстъпва“ гласовете си на временния водач за балотажа Йордан Младенов. Ден след това, се оказа, че „совите не са това, което са“.
С втора декларация, в която остават само две от партиите в местната коалиция – ВМРО и НФСБ в Пещера, декларират отново подкрепа за кандидата на БСП. Другите четирима играчи в коалицията изпадат доброволно от подкрепата за Младенов.

      

Запознати със ситуацията около чисто хартиената „договорка“ с ВМВРО и НФСБ за кандидата за кмет и настоящ депутат на БСП, без това да е изборът на членовете и симпатизантите на двете партии в Пещера, споделят, че прегръдката със столетницата е предизвикала сериозни разговори на висок тон в столицата.

Дали местните им ръководства ще спазят линията на политическите си централи, предстои да видим в неделя, а математическото прехвърляне на живи гласове на живи хора, е чиста утопия за всеки, който се занимава с избори.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!