BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Язовир „Доспат“ взе жертва

Риболовец се удави във водите на язовир „Доспат“. Сигнал за случилото се бил подаден в събота по обяд на телефона за спешни повиквания-112. По първоначални данни риболовец се е качил на лодка и навлязъл в язовира в района на местността „Хановете“, която се намира в землището на Сърница. Той обаче паднал от лодката и изчезнал във водите на язовира. На мястото незабавно бил изпратен екип на полицейския участък в Сърница, както и група пожарникари и водолази от РДПБЗН-Смолян. През целия ден в събота спасителите издирвали тялото, но без успех.

В неделя действията но търсенето продължили и през деня то било открито и извадено от водолазите на брега. Установено е, че това е 54-годишният С.В. от софийското село Нови хап. Трупът е транспортиран за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик. На мястото е извършен оглед от дежурна група на РУ-Велинград, образувано е досъдебно производство.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!