BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шофьор на автобус и двама пътници са пострадали при инцидент на магистрала “Тракия”

Тази сутрин около 08.20ч. е получен сигнал за пътен инцидент на изхода на Пазарджик по посока за АМ „Тракия”. По първоначални данни лек автомобил е решил да направи обратен завой и така е отнел предимството на автобус пътуващ по линията Пазарджик-Пловдив.

За да избегне по-сериозен удар с леката кола 34-годишният шофьор на автобуса го отклонил и се ударил с предната част в основата на билборд. На място са изпратени екипи на сектор „Пътна полиция” и РУ-Пазарджик. От сблъсъка по-сериозно е пострадал шофьорът, който е транспортиран за преглед в МБАЛ-Пазарджик.

Прегледани са и двама от пътниците, то те са с леки наранявания и натъртвания и не се е наложило да бъдат хоспитализирани. Движението в района на инцидента се осъществява нормално и се регулира от служители на полицията.

Материалът Шофьор на автобус и двама пътници са пострадали при инцидент на магистрала “Тракия” е публикуван за пръв път на Истинските новини.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!