BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Успехи в триатлона за СК“Палашев“

Сезонът по триатлон бе открит с Държавното Първенство – основна дистанция в Пловдив. Участие в състезанието и представители на СК“Палашев“.
Първи стартираха Георги Гранчаров и Венцислав Иванов, които за пръв път взеха участие в състезание по триатлон и направиха едно страхотно представяне, с което доказаха, че никога не е късно да започнеш да се занимаваш със спорт.
След тях, на старта се нареди и Борислав Палашев, който за 8-ма поредна година успя да защити титлата си на Държавен Шампион по Триатлон.
Младежи и девойки – старша възраст бяха следващи. Маурисио Папазов грабна златото в едно много оспорвано състезание, Никол Колишева също успя да защити миналогодишната си титла като Държавна Шампионка по триатлон, състезавайки се отново наравно с момчетата. Никол Грънчарова застана наровно до нея на почетната стълбичка, заемайки почетното 3-то място. Дарина Василева и Християн Пранджев за първи път се впуснаха в приключението триатлон и се представиха изключително достойно.
В групата на момчетата и момичетата, Красимир Георгиев успя да обере овациите на цялата публика и си завоюва заслужено златото. В групата на момичетата имаше оспорвана конкуренция, но състезателките на СК“Палашев“ се качиха на почетната стълбица въпреки това. Стела Грънчарова зае второто място, а Габриела Теодосиева 3-тото.
Още една от големите изненади бе представителката ни в най-малката група “Бенджамин” – Ивелина Колишева, която за пръв път взима участие и се качи на стълбичката под 3-тата позиция.
И треньорът Борислав Палашев се качи на стълбичката при това 3 пъти. В отборно класиране момичета – 2-ро място, момчетата – 3-то място. Общо отборно класиране – 3-то място.
Предстои следващото Държавно Първенство – спринтова дистанция в гр. Русе!

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!