BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Уикенд на морето

До морето и назад. Повечето от нас вече използваха своите отпуски и шансът за почивка на море се свежда до уикенда. Тогава към Черноморието тръгват хиляди, хиляди българи. Пристигаш и попадаш в кошмара да няма къде да си паркираш колата, така че да не пречиш. В противен случай изпадаш в ролята на един човечец, на който му бяха нарязали и четирите гуми на автомобила.


Регулация на паркирането обаче няма. И плажуването става мисия невъзможна – трябва да имаш резервация за шезлонг, иначе отиваш да се блъскаш в свободната зона. А хората са много, наистина много. Защото шезлонгите са разположени на разстояние, съобразено с противоепидемичните мерки, но в свободната зона мерките не важат.
От друга страна пък и морето не е много на наша страна, защото е опасно, на места флагът е червен.
Тръгваме си с лошата новина, че в Бургаския залив са се удавили 2 деца. И изтръпваш. Ти си бил съвсем близо до единия инцидент и си мислиш, ами ако това беше моето дете!


Да не говорим, че както се разхождаш блажено вечер по пъстрите улици, дори от плажните кърпи те гледа генерал Мутафчийски и пита „Ти къде?“.
Иначе е хубав да си на море…

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!