BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тодор Попов откри нова производствено-логистична база, в която работят 400 души

Пазарджик

В Пазарджик официално бе открита нова производствено-логистична база, на „Ариете България“ в която ще работят 400 души.
На церемонията управителят на „Ариете България“ Петър Зарев изказа специална благодарност на общинската администрация на Пазарджик за съдействието при реализиране на инвестиционния проект и в частност на Тодор Попов, в чиито мандат стартира той.

Самият Попов благодари на Петър Зарев за доверието да избере за разполагането на собствената база на фирмата именно Пазарджик. Кандидатът за кмет заедно с управителя на „Ариете България“ прерязаха и лентата на първия етап от реализирането на проекта, след което Тодор Попов даде начало на строителството и на втория етап, който включва 7 000 кв. м производствени площи.
През 2018 г. в Пазарджик са закупени 82 000 кв.м за строеж на собствена база на фирмата. Първият етап е завършен и на площ от 5 000 кв. м са разположени сгради за складово-производствени нужди. Инвестиционният проект е на три етапа като се планира базата да се разшири до 42 000 кв.м застроени площи, което ще осигури трудова заетост на повече от 1000 работници.

Ариете България“ работи на българския и международните пазари в областта на автомобилната индустрия и логистиката от 6 години.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!