BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тодор Попов и НОВОТО ВРЕМЕ откриха предизборната си кампания

Кандидатът за кмет на община Пазарджик Тодор Попов и Местна коалиция „НОВОТО ВРЕМЕ“ откриха предизборната си кампания в предизборния си щаб, който се намира на булевард „България“.

Пред множеството, кандидатът за кмет Тодор Попов отправи благодарност към екипа си и хората, които го подкрепят през последните години. Затова, че с общите усилия на всички Пазарджик е преобразен. Вдигнато е нивото на публичните услуги, създадено е самочувствие на хората, създадена е такава жизнена среда, с която пазарджиклии заслужено се гордеят. „Успяхме, защото направихме екип, който няма аналог в България. Защото членовете на този екип са добри и почтени хора. Защото са показали, че когато човек е последователен, отговорен, целенасочен и мотивиран, той може да постига всичко, което беше немислимо преди години“, емоционално се обърна към своя екип Тодор Попов.

Той отправи голяма и сърдечна благодарност към тях.

Трябва да направим така, че оттук нататък вниманието да бъде насочено към хората. Да се гордеем с успехите и постиженията им. В центъра на бъдещето управление ще стои не физическата среда, не инфраструктурата, като се изключи разбира се ежедневната грижа по текущите въпроси, а човекът, грижата за младите хора, да растат спокойни и обгрижени, да се учат да бъдат толерантни и успешни, да имат физическа култура, да бъдат иновативни, да обичат града си и да искат да успяват.

Да се обърнем към работещите хора, които с труда си формират брутния продукт на нашия град, формират житейския стандарт.

На вниманието ни са и възрастните хора, защото това са нашите бащи и майки, баби и дядовци акцентира Тодор Попов. Те заслужават нашето уважение и уважението на цялото общество. Хората, които имат нужда от помощ, които са различни трябва да бъдат обгрижени, защото белег за цивилизованост на едно общество е отношението му към различния човек.

Попов подчерта, че е важно жителите на общината да бъдат съпричастни към тези послания и каузи, защото без активните и трудолюбиви, без хората, които вярват, че успехът на един човек е вкоренен в личните му усилия, не може да бъде постигнат успех.

След откриването Тодор Попов, заедно с 25 кандидати за кметове на населените места и 41 кандидати за общински съветници от листата на Местната коалиция „НОВОТО ВРЕМЕ“ се отправиха към храма „Успение Богородично“, където присъстваха на тържествен молебен за здраве и благополучие, отслужен от Константийския епископ Яков.

След края на литургията бе направена и традиционната обща снимка пред читалище „Виделина“.

Ето и главните ни приоритетни области в тази предизборна кампания:
✅Иновации и зелен град
✅Култура и образование
✅Спорт и физическа активност
✅Инфраструктура и бизнес климат

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!