BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Табели с имената на улиците и номера искат от Спешната помощ в Пазарджик

д-р Борис Манев
Липсата на указателни табели с имената на улиците в Пазарджик и номерация на домовете, създава сериозни проблеми на екипите на Спещната помощ в Пазарджик, алармира директорът й д-р Борис манев. „Центърът за спешна медицинска помощ в Пазарджик и дежурните екипите на спешните медици са задължени да осъществяват спешна диагностика и терапия на пациенти с остро настъпили нарушения на жизненоважни функции, като за възможно най-кратко време, използвайки най-целесъобразния маршрут, да пристигат на подадения за изпълнение адрес. Нередки са случаите, при които поради липсващи указателни табели за наименование на улици и номера на жилищни сгради на територията на община Пазарджик и населените места, се стига до забавяне на екипите.“, коментира д-р Манев.
За решаването на този проблем, директорът на Центъра за спешна медицинска помощ в Пазарджик вече е внесъл сигнал до кмета на общината Пазарджик Тодор Попов, Общински съвет – Пазарджик и обществения посредник Георги Шопов, за да се предприемат мерки за обозначаването на улиците и номерацията на сградите. В писмото се обръща на затруднението, което изпитват екипите на спешните медици, не само в Пазарджик, но и в селата.  Д-р Манев настоява по възможност в най-кратък срок да бъдат предприети действия за решаване на проблема.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!