BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

С проект ще подменят уличното осветление в Пещера

С проект ще подменят уличното осветление в Пещера
Съгласие за общинско сътрудничество и одобряване на споразумение за партньорство между Община Пещера и MpenergiAS трябва да дадат пещерските общински съветници на предстоящото заседание на Общинския съвет. С него се предвижда да се реализира проектно предложение за енергийната ефективност в родопската община, чрез подмяна на уличното осветление със светодиодно и е ще е по Програма „Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност“ на Министерство на енергетиката.
Заседанието ще е на 27. 02.2020 г. / четвъртък / от 14:00 часа. На него пещерските съветници ще разгледат информацията за дейността на Кризисен център за лица и деца пострадали от насилие и ще се . запознаят с годишните отчети за дейността на Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания, Дневен център за деца и младежи с увреждания и Дневен център за пълнолетни лица с увреждания в гр. Пещера.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!