BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стефан Балабанов: Честит празник на Пазарджик!

Стефан Балабанов- Председател на областния комитет на ВМРО-БНД Пазарджик

Уважаеми пазарджиклии, честит празник!

На 21 май честваме  деня на Светите равноапостоли Константин и Елена, който се отбелязва и като ден на град Пазарджик. Предвид извънредната обстановка, в която живеем всички Ви пожелавам на първо място крепко здраве на вас и вашите семейства.

Нека да си припомним, че имената на светците – император Константин и неговата майка Елена, се свързват с новото начало и свободата, която получава християнството през неговото управление.

Затова нека както свети император Константин с вяра е устоявал и побеждавал, така и всички вие да преодолявате трудностите и да жънете победи във всяко поприще! Нека както след жестоките гонения идва свободата и разцвета, така и вие да се справите с трудностите на сегашните ограничения и скоро отново да живеете щастливо и съзидателно!

Пожелавам Ви както царица Елена е открила Светия кръст Господен, който ни носи вяра и здраве, така и всички да открием скоро пътя към изцелението и преодоляване на надвисналата опасност!

Нека покровителите на града да ви пазят и закрилят!

Честит празник, пазарджиклии!

Стефан Балабанов – Председател на областния комитет на ВМРО-БНД Пазарджик

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!