BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Спас Спасов и Благовест Гогов подкрепиха благотворителната кампания на Ротари клуб – Пазарджик

Бизнесмените Спас Спасов и Благовест Гогов от фирма „СГ МЕДИА ГРУП“ се включиха в благотворителната кампания на Ротари клуб-Пазарджик в помощ на МБАЛ-Пазарджик. Те направиха дарение на лечебното заведение в размер на 5180лв., което включва 50 гащеризона за многократна употреба, които са специално разработени за медици, 100 литра дезинфектантен гел за ръце и 100 литра дезинфектант за повърхности.

„Решихме да се включим в кампанията на Ротари клуб- Пазарджик, защото също искаме да сме съпричастни към борбата с новия коронавирус. Осъзнаваме опасността, която поемат нашите лекари и в знак на благодарност към тях решихме да дадем своя принос в битката с COVID-19″, обявиха дарителите.

Президентът на Ротари клуб-Пазарджик инж. Емил Йончев, със съдействието на който беше направено дарението заяви, че ротарианците удължават своята кампания заради желание и на други фирми да се включат в нея.

Болницата получи и 50 кг. дезинфектант за твърди повърхности на стойност 600лв. Препаратът е дарен от пловдивската фирма „Екохимпром“ с управител Мартин Иванов.

Дарение в размер на 5 хил. лв. по банковата сметка направи и фирма „ Марица Екофроуз“. По желание на дарителите със средствата ще бъде подпомогнато Неонатологично отделение.

Всяко дарение е важно за нас и помага в общата ни битка с COVID-19! Продължаваме да разчитаме на вас! Благодарим ви! Желаем ви здраве и успехи!

Източник: PZdnes

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!