BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Служител на годината и победители в детски конкурс обявиха от Напоителни системи в Пазарджик

Световният ден на водата беше отбелязан в Пазарджик. Тази година със закъснение заради пандемията, победителите в традиционния конкурс за детска рисунка бяха обявени в Деня на детето 1 юни. Конкурсът беше организиран от „Напоителни системи” ЕАД – клон Тополница, а темата „Водата и изменението на климата“.

Първо място в категория от 13 до 19 години спечели 15-годишната Петя Пупекова от Панагюрище. В категория до 12 години първо място зае 11-годишната Анна Жиликова от Панагюрище.
„Номинирахме и служител на годината за 2019 година. Неговото име е Ангел Ноков. Той се е отличил се с професионални успехи и резултати.”, заяви директорът на „Напоителни системи” ЕАД – клон Тополница Сашка Целева.
Изборът е направен още на 22 март, когато се отбелязва професионалния празник в системата. На този ден чрез анонимна анкета от всички работещи в клон Тополница, се избира служител на годината.
Световен ден на водата се отбелязва ежегодно е предложен на Конференцията за околната среда и развитието, проведена през 1992 г. в Рио де Жанейро, Бразилия. Целта му е да привлече внимание върху важността на питейната вода и защитата на водните ресурси. Всяка година честването на Международния ден на водата е свързано с определен аспект на прясната вода.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!