BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето за 26 ноември

Прогноза за времето за 26 ноември
Днес времето ще се задържи облачно и дъждовно. Значителни количества от дъжд се очакват в югоизточните райони, като за област Бургас е обявен оранжев код и се очакват количества за денонощието от 35-65 л/кв.м.. За област Пазарджик и още 8 области – жълт код, с очаквани валежи от 25 л/кв.м до 35 л/кв.м., количества за денонщието. На места в планинските райони на областта и повече. Ще духа умерен, временно до силен североизточен вятър, който след обяд ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури ще са между 8 и 13 градуса за по-голямата част от страната, за района на Пазарджик мецду 10-13 градуса.
В планините ще е облачно, с валежи от сняг, под 1200 метра – от дъжд. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5 градуса, на 2000 метра – около 0 градуса.

Над Черноморието ще е облачно с валежи от дъжд. По южното крайбрежие количествата ще са значителни. Ще духа умерен, временно до силен североизточен вятър, който след обяд ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури ще са между 11 и 14 градуса. Температура на морската вода е 15-16 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!