BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Проведе се Седми планински лекоатлетически полумаратон „Ремово – Блатца – Ракитово“

Проведе се Седми планински лекоатлетически полумаратон „Ремово – Блатца - Ракитово“
В събота се проведе традиционният Седми планински лекоатлетически полумаратон „Ремово – Блатца – Ракитово“. Стартът бе даден от 10.00 часа. Изданието му е в чест на 107 години от Балканската война. Организатори са Община Ракитово, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Спортен клуб“ Левски“ – Ракитово и Сдружение „ Суткя“-Ракитово.

В спортната надпревара участваха десетки жени и мъже на дистанции 5 км, 10 км и 20 км.

По същото време в Пазарджик Областната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва организираха традиционното си поклонение-панихида в чест на падналите бойци от 27-ми Чепински полк. То трябваше да се проведе на връх Велийца, но заради мерките, свързани с Африканската чума по свинете, бе преместено пред паметника на полка, в който са служили войниците от днешната Пазарджишка област – в бившата казарма.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!