BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пристигнаха 160 хиляди бюлетини за втория тур на местните избори

Пристигнаха 160 хиляди бюлетини за втория тур на местните избори
Бюлетините за втори тур на местните избори пристигнаха в Пазарджик, информират от Областната администрация в Пазарджик. Около 160 000 е броят на отпечатаните бюлетини за провеждането на втори тур на местните избори в областта. Упълномощени представители на Областния управител и на Общинските избирателни комисии, получиха бюлетините от печатница в гр. София. При засилена полицейска охрана те бяха транспортирани до Областна администрация Пазарджик и днес ще бъдат предадени по график на общинските администрации, които ще ги съхраняват в помещения, определени със заповед на Областния управители и под полицейска охрана. В три общини на областта – Велинград, Батак и Сърница, кмет на община и кметове на кметства бяха избрани на първи тур на местните избори.
На втори тур, кмет на община ще избират в общините Пазарджик, Брацигово, Белово, Пещера, Ракитово и Стрелча. В 22 населени места на областта, на втори тур ще се избират и кметове на кметства.

Това са:
Община Пазарджик – с. Априлци, с. Говедаре, с. Дебращица, с. Ивайло, с. Црънча
Община Белово – с. Аканджиево, с. Габровица, с. Голямо Белово, с. Мененкьово, с. Момина Клисура
Община Септември – с. Варвара, с. Виноградец, с. Ковачево, с. Симеоновец
Община Панагюрище – с. Елшица, с. Попинци
Община Пещера – с. Радилово, с. Капитан Димитриево
Община Лесичово – с. Калугерово, с. Динката
Община Брацигово – с. Козарско
Община Ракитово – гр. Костандово

За провеждането на втори тур на местните избори, Областна администрация Пазарджик предоставя на общините и други изборни книжа и материали – избирателни списъци, протоколи, отличителни знаци за членовете на СИК, методически указания.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!