BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Представяне на „Пътят към теб“ в ХГ „Станислав Доспевски“

Пазарджик На 2 октомври 2019 г. /сряда/ от 18 часа в зала на ХГ „Станислав Доспевски“ ще бъде представена книгата „Пътят към теб“ от Тошко Савов. Ето как авторът представя творбата си:

„Пътят към теб“ Има много книги за личностно развитие, но нито една не развива личността така, както „Пътят към теб“. В следващите страници няма да намерите съвети от рода на това колко вие сте добри. Ще прочетете как сами да се подобрите, като осмислите пропуските, които допускате в ежедневието си. Няма да срещнете императиви за това как и какво да правите. Ще срещнете само вдъхновение, за да пожелаете и предприемете промяната сами и само когато сте готови. Чрез моя пример ще четете за душите ни, назовани с истинските им имена, дори някои да не са приятни. Само когато ги почувствате след промяната си, само тогава те ще ви харесат. Моят път води през болката от личния ми опит и преживявания, от научените през живота ми уроци, които по-късно слушах из лекциите в университета. Но не очаквайте само лоши моменти. Ще има доста позитивни усмивки, докато разгръщате страниците. Понякога смехът и сълзите ви ще вървят наедно. Пътя си заедно ще извървим със 7 основни теми. Ще разберем: – как взимаме решения в нерешението си; – как възразяваме на щастието си; – колко грешна е представа ни за самотата; – какво е да поддържаме екологични взаимоотношения; – какво говори тялото ни вместо нас; – кой е истинският смисъл на думите, които изричаме; – какво е ехото, което оставяме след себе си. „Пътят към теб“ е нищо друго освен път към теб. Заложеният в нас стремеж е да вървим напред. Понякога обаче трябва да спрем, да се върнем няколко крачки назад и да поемем по нашия път. Днешният свят е динамичен. Живеейки на пълни обороти, забравяме себе си и грижата за нашите души. Всяка една от представените теми – стъпки започва с лична моя житейска история, от която съм извлякъл важните уроци. Всичко, което ще прочетете, е описание на моя личен опит без никакви фикции и художествени похвати, но с научни доказателства и примери от моето ежедневие. Моето желание е да достигна до теб, моя читател. Да те мотивирам да погледнеш нещата от гледна точка, каквато досега не си допускал в мирогледа си. Тази книга не играе ролята на пътеводител, нито казва на читателите какво да правят. Тя създава чувството за лично откровение КЪМ ТЕБ. Чрез „Пътят към теб“ представям моята осъзната гледна точка и моите виждания в новата ера на екологични взаимоотношения, в която навлизаме. Последвайте ме, ще ви се хареса!

А ето и само малка част от коментарите, на читатели, които вече са разлистили „Пътят към теб“

„Тази книга определено преобърна представите ми за живота“

„Пътят към теб“ за мен беше преживяване, което бих искал да споделя с целия свят!“

„Написана е с голямо сърце и е главно за хора търсещи себе си и пътят към себе си!“

„Всеки човек трябва да прочете тази книга ,за да разбере същността си. Започвам я отново!!!“

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!