BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пребиха до смърт 60-годишен мъж

Служители от РУ-Септември и участъка в Белово задържаха жител на село Сестримо пребил до смърт свой съселянин.

Вчера в полицейското управление бил получен сигнал от 62-годишен жител на съседното село Момина Клисура. Той съобщил, че брат му, който живее в село Сестримо е починал , след като му е нанесен побой от млад мъж, жител на същото село.

Сходна информация била получена и от кмета на селото. За работа по случая е образуван екип от разследващ полицай, криминалисти, полицейски инспектори и експерт. В хода на разследването било установено, че на 7 август вечерта в района на местността „Егрека“ възникнал скандал между починалия М.Д.- 60г. и 43-годишния му съселянин Г.Д. Разпрата започнала в близост до овчарник, ползван за отглеждане на животни от жители на населеното място.

Градусът на напрежението бързо се покачил и тогава Г.Д. нанесъл на по-възрастния от него мъж побой. На следващия ден потърпевшият се почувствал зле и бил приет в МБАЛ-Пазарджик, където починал. При извършената аутопсия било установено, че мъжът е получил множество травми и наранявания, които по всяка вероятност са причинили смъртта му. Полицаите действали незабавно и задържали за срок от 24 часа побойника.

За случая незабавно е уведомен дежурен прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик и под негово ръководство се провеждат последващите процесуални действия за документиране на извършеното тежко престъпление. По случая се води досъдебно производство.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!