BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

По пътя с тях

Марин и Светозара Кузеви

Каним ви да се разходите извън времето на своето съзнание, по тротоарите върху, които са преминавали хилядите лица преди нас в годините. Пътища, чиито фасади носят имената на паметта – общата ни памет. Това е пейзаж от нашия живот, обозначен от много духовни ориентири.

Това е пейзаж от общата ни памет, от спомена кои сме били, кои сме и кои ще бъдем. Пътят винаги е в това което е зад гърба ни и това, което е напред – пътят е едно цяло с нас.

Емблематичните годишни изложби на школата ни, озаглавени „По пътя”, на 21 май 2020 г. от 19.00 часа ще се трансформират във виртуалното пространство на фейсбук страницата – Рисуването с Марин Кузев и Светозара Кузева ни и Инстаграм профила ни – kuzev_art_school в един проект „ По пътя с тях”, който като ръководители на школата ни замислихме като виртуална експозиция много преди коронавируса.

Може би на всички нас като артисти интуицията ни е подсказвала, че това ще е най-адекватната форма днес. С това отбелязваме началото от събития за нашата 20 годишнина като школа. Концепцията на експозицията „ По пътя с тях” е ученици на школата ни / от последните 4 години / да нарисуват портрети на най-утвърдените имена на културата и изкуството, свързани с град Пазарджик – лица, които са от национално значение.

Проект, който среща лицата от портретите с ръцете и съзнанията на талантливите млади хора по пътя им, който е общ днес, затова го нарекохме „ По пътя с тях”. Това е нашата почит към общата ни памет, която искаме да запазим за бъдещите поколения. Един общ поклон към вечните лица на Пазарджик, който ще направим на 21-ви май – празника на града ни от 19.00 часа на страницата ни във Фейсбук Рисуването с Марин Кузев и Светозара Кузева и Инстаграм профила ни – kuzev_art_school

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!