BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Почетоха паметта на загиналия пожарникар в Белово

Почетоха паметта на загиналия пожарникар в Белово
С венци и цветяпоччетоха паметта на  младши -лейтенант Кръстьо Стоянов – пожарникар от РСПБЗН-Пазарджик, загинал при гасене на пожара в училището в Белово, станал на 07 септември 2000 година. Вчера се навършиха 19 години от трагичната смърт на огнебореца, а десетки оставиха венци и цветя пред паметната му плоча, поставена в негова чест на входа на СОУ „Александър Иванов-Чапай“ в Белово. На церемонията присъстваха семейството и близки на загиналия пожарникар, директорът на РДПБЗН-Пазарджик комисар Ангел Дудов, представители на Общинския съвет и администрацията на гр.Белово, пожарникари от районните служби в Пазарджик и Белово, ръководството и преподаватели от училището, граждани.
„Как бързо отминаха тези 19 години, ще отминат още много, но споменът за него винаги ще е в сърцата ни. Където и да се намираме, винаги ще го споменаваме с добро, защото той остави у нас човешкото си и колегиално отношение“, отбеляза пред присъстващите на поклонението в двора на училището, комисар Ангел Дудов. В знак на преклонение и уважение към личността на младши-лейтенант Стоянов всички застанаха на колене в едноминутно мълчание.

    

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!