BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицията с масови проверки по пътищата през почивните дни

Полицията с масови проверки по пътищата през почивните дни
За осигуряване на безопасността на движението и очаквания засилен автомобилен трафик – на 5 септември от 16 до 20 часа и на 6 септември от 8 до 12 часа, както и на последния от серията почивни дни – 8 септември, за времето от 14 до 20 часа, когато се очаква обратен трафик – в посока към големите градове, полицията в пазарджишко вади максимален брой полицейски екипи от пътна, охранителна и криминална полиция . 
В региона основен акцент на пътните и охранителните полицаи ще бъде насочен към автомагистрала «Тракия» и главните пътища – Пазарджик-Пловдив, Варвава-Велинград, Пазарджик-Пещера-Батак-Цигов чарк, Пазарджик-Панагюрище, където е съсредоточен традиционно трафика в празнични дни.

В почивните дни се предвижда и провеждане на специализирана полицейска операция, насочена срещу шофиране след употреба на алкохол и наркотични вещества, ще се проверява и за правоспособността на водачите. Проверките ще се извършват по всички пътища и малките населени места. Особено внимание ще се насочи върху товарния трафик на автомобили с максимална маса над 12 тона по АМ «Тракия» – на 05 септември за времето от 16.00 до 20.00 часа и на 08 септември от 14.00 до 20.00 часа.

„Във всички общински центрове ще бъде осигурена полицейска охрана на масовите мероприятия, планирани за Деня на Съеднинението 6-ти септември. Предвидено е извеждане на максимален брой полицейски екипи от пътна, охранителна и криминална полиция.“, съобщи говорителят на ОДМВР – Пазарджик Мирослав Стоянов

„Ръководството на Областната дирекция на МВР в Пазарджик пожелава на всички жители и гости на областта празнични и почивни дни изпълнени с радост и приповдигнато настроение.“, пожела Мирослав Стоянов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!