BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пожарникарите подкрепиха децата на свои колеги

За пореден път служителите от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Пазарджик и нейните структури в региона демонстрираха своята човечност, съпричастност и колегиалност.

Израз на това са събраните в рамките на няколко месеца суми в помощ на семейства на техни колеги работили в пожарната, но които за съжаление вече не са между нас. В благотворителната инициатива се е включило активно дружеството на СФСМВР в пазарджишката пожарна.

Събраните средства бяха връчени от директорът на дирекцията комисар Ангел Дудов на Георги Нанов – син на служителка в РДПБЗН-Пазарджик , на Константин и Наско Бостанджийски – деца на огнеборец от местната районна служба.

Така пожарникарите се надяват, че ще подпомогнат семействата на младежите, тъй като през тази година Георги ще е абсолвент от Медицинския университет в Пловдив , а на Константин предстои абитуриентски бал, като ученик от Езиковата гимназия в областния град.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!