BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пазарджишка красавица сред кандидатките за Мис Плеймейт

Пазарджишка красавица сред кандидатките за Мис Плеймейт
И пазарджишка красавица е сред номинираните в конкурса „Мис Плеймейт“. Надпреварата и тази година е сред най-горещите и коментирани светски събития в страната, поне от страна на ценителите на женската хубост.

20-годишната Ивелина Оцедарова от Пазарджик е на 28 години. Завършила е музикална паралелка с естрадно пеене. От съвсем малка пее и винаги е мечтала да стана певица или актриса. Нейната любимата музика е рок, а сред групите най-много харесва „Рамщайн“. И макар да работи с оркестър и основно да изпълнява поп-фолк, обича да си пее рок. Записва се за конкурса съвсем спонтанно- след като разгледала „Плейбой“.Още от дете обаче мечтаела да позира като секси зайче. Напълно подкрепя еднополовите връзки. Можете да гласувате за нея онлайн. Вотът се събира до 1 ноември.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!