BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ОД МВР – Пазарджик с отличие за принос в пътната безопасност

Пазарджик Областната дирекция на МВР в Пазарджик беше отличена на Десетите годишни награди на Българската браншова асоциация „Пътна безопасност”. На церемонията по награждаването в столицата са присъствали представители на асоциацията, г-жа Малина Крумова от Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата”, служители от отдел „Пътна полиция” при Главна дирекция „Национална полиция”. Пазарджишката областна дирекция и отличена в категорията „Институция с голям принос в пътната безопасност през 2019 година”. Наградата е връчена на главен инспектор Асен Гешев, който оглавява сектор „Пътна полиция” и е признание за всички униформени служители от отдел „Охранителна полиция” при дирекцията в областния град и районните управления в Пазарджик,  Пещера, Панагюрище, Септември и Велинград.

При вземане на решение за определяне на ОДМВР-Пазарджик за отличена във въпросната категория са отчетени усилията на състава за активност и безкомпромисност при установяване на нарушения на Закона за движение по пътищата, които застрашават живота и здравето на участниците в движението. Забелязана е и добрата работа на всички структури в областта при обучителните дейности с подрастващите, взаимодействието с Регионалното управление на образованието, общинските администрации и всички останали институции имащи отношение към пътната безопасност.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!