BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Областният управител Стефан Мирев бе гост на отчетено-изборното събрание на СЛРД „Сокол – 1893“ Пазарджик

Ловци и рибари от община Пазарджик се събраха днес в зала „Маестро Георги Атанасов“, където се провежда отчетено-изборното събрание на сдружението. Областният управител Стефан Мирев поздрави председателят на организацията Евгени Абаджиев, управителния съвет и всички членове на ловно-рибарското сдружение, които с дейността си през годините са допринесли за неговото утвърждаване и развитие. Мирев благодари за доброто партньорство и допълни, че ролята на ловците е решаваща за ограничаване разпространението на заболяването Африканска чума по свинете в полските и горски територии на област Пазарджик.

„Надявам се и занапред да бъдете все така активни за съхраняване и стимулиране на природното многообразие, а с дейността си да заемате водеща роля в организираната ловна и риболовна общност в страната. Имате пълната ми подкрепа. “ Каза в приветствието си областният управител Стефан Мирев и пожела здраве, успехи и наслука през новия риболовен сезон.
Членовете на СЛРД“ Сокол – 1893″ избират днес председател, нов управителен съвет и нов контролен съвет след изтичане на четири годишния мандат на ръководството.

Пазарджишкото сдружение „Сокол – 1893“ е едно от най-многобройните в страната. В него членуват около 1400 ловци и над 1000 риболовци. 25 са ловно-рибарските дружини в община Пазарджик, има и една дамска риболовна дружинка с името „Русалка“. След проведения избор за председател беше преизбран Евгени Абаджиев, който ще продължи да ръководи СЛРД „Сокол“ за трети пореден мандат.
Гости на отчетено-изборното събрание бяха директорът на РДГ Пазарджик – инж. Ангел Кузманов, представителят на Съюза на ловците и риболовци те в България – Борислав Белчев, председатели на ловно рибарски сдружения от страната.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!