BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нашенец замесен в крупна кражба за четвърт милион

Нашенец замесен в крупна кражба за четвърт милион
Служители на реда от ОД на МВР – Пловдив разкриха авторите на крупна кражба, а единият от тях е пазарджиклия съобщиха от полицейския пресцентър в града.
Разследването е започнало в Районното управление в село Труд по сигнал за откраднати 16 000 алуминиеви матрици за производство на керемиди от производствена база в село Радиново в началото на годината. По първоначални данни щетите от посегателството възлизат на над 250 000 лева. Заради кражбата новопостроеният цех не може да започне работа. Преди броени дни пловдивските криминалисти попадат на следите на двама от извършителите – 36-годишен столичанин и 48-годишен мъж от Пазарджик.

С прокурорско постановление по-младият мъж е задържан за 72 часа. Съучастникът му е обявен за издирване. Работата по случая продължава, допълват от полицията.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!