BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Надя Клисурска: 3 март е знак за почит и преклонение пред България, която носим винаги в сърцата!

Честит национален празник! Честит 3 март, скъпи съграждани!

 

142 години памет и преклонение!
Пътят към светлото бъдеще на всеки народ започва от заветите на историята. Този път не е предначертан, той зависи от хората. Националните герои са тези, които прокарват пътя, а поколенията са тези, които вървят по него. Героите на времето са много, извисени като гранитни стълбове, те чертаят бъдещето. Всички те са частица от историята, но и частица от всеки от нас. Нужно е да знаем за извършените подвизи, нужно е да помним посланията, нужно е да предадем на поколенията историята на дедите ни и смисълът на думите БЪЛГАРИЯ и СВОБОДА!

Отново е 3-ти март – дата свещена, белязала нашето Освобождение, ден – най-съкровен в календара на българската национална история!

3 март не е празник, а съдба!

3 март е денят на българската признателност към стотиците хиляди герои, дали живота си за българската свобода! Дълбок поклон пред саможертвата на руските войски и българските опълченци, и всички, дали СВОБОДАТА ни!

3 март е символ на нашата вярност към българските корени!

3 март е знак за почит и преклонение пред България, която носим винаги в сърцата!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Надя Клисурска

Народен представител от „БСП за България“

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!