BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Младеж от Добровница се опита да опожари ресторант „Фемили“

Частни охранители са задържали извършителя на палежа на ресторант в Острова, след което е предаден на служителите на полицията и съшият е задържан в ареста на РУ-Пазарджик. Сигнал за случилото се е получен рано сутринта в събота, според който неизвестен мъж е залял със запалителна течност маси, столове и чадъри на заведението, намиращо се в парк „Остров Свобода“ в Пазарджик. По непотвърдена информация това е ресторант „Фемили“.
Разразил се е пожар, който наложил намесата на пожарникарите от РСПБЗН-Пазарджик. Служителите на частна охранителна фирма са засекли в близост до заведението млад мъж със съмнително поведение. Гардовете го задържали, а след подадения сигнал на място е пристигнал и екип на РУ-Пазарджик. Установено, че автор на палежа е 20-годишният Т.Б. от село Добровница. У него са открити веществени доказателства, сочещи към съпричастността му към извършеното престъпление. Щетите нанесени са собственика на заведението се изясняват, образувано е бързо производство.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!