BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Марихуана, пистолет и патрони от къща в Добровница иззеха полицаите

Марихуана, пистолет и патрони от къща в Добровница иззеха полицаите
Вчера криминалистите от пазарджишката полиция са проверили къща в пазарджишкото село Добровница, обитавана от пазарджиклията П.П. на 47 г.. В двора те открили засадени шест растения с височина между 1.85 м и 2.70 м. При направения полеви наркотест, се потвърдили съмненията на полицаите, че става дума за канабис. Общото тегло на зелената листна маса и съцветията е 12.5 килограма. В една от стаите на къщата е открита суха листна маса, която също се оказала марихуана, с тегло близо 311 грама.
Полицаите се натъкнали и на самоделен пистолет, 14 патрона 12-ти калибър и артилерийски гръм –пресовка от 400 грама тротил. На друг адрес също ползван от мъжа е намерен и плик с 260 грама сух нарязан тютюн. Цялата дрога, оръжия, боеприпаси, взривни вещества и акцизни стоки са иззети. П.П. е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. Спрямо него се води разследване.

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!