BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Лъвът Месуд почина в Холандия

Лъвът Масуд, който бе спасен преди две години от зоопарка в Разград и изпратен в центъра за големи котки в Холандия, е починал, съобщават от FELIDA. Историята на лъвчетата Терес и Масуд, родени в България, през 2018 г. се превърна в истински сериал. За съжаление в следствие на близкородствено размножаване, Масуд е развил неврологични проблеми. Днес от центъра в Холандия съобщават с много тъга за смъртта му.
Ето и цялото съобщение, публикувано на Фейсбук страницата на Центъра:
Сърцата ни са разбити заради изключително тъжните новини, които трябваше да споделим с вас за лъва Масуд. Знаем, че го обичахте колкото нас. И искаме да ви благодарим. За това, че се борихте за него. Вдигнахте гласа си в негова защита. Макар животът на Масуд да бе прекалено кратък, вие направихте така, че той изобщо да има шанс да живее. Направихте така, че да може да расте на сигурно място и да води живот, изпълнен с положителни преживявания. Вие бяхте неговият глас и ви благодарим от все сърце. ❤ Нашата най-дълбока съпричастност е за човешката майка на Масуд Марина.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!