BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Крадецът, скочил от тераса, се оказа пазарджишки полицай

Крадецът, скочил от тераса, се оказа пазарджишки полицай
31-годишният мъж, който беше задържан за кражба в Димитровград, при която си счупи крака, е полицай от областната дирекция на МВР в Пазарджик. Това съобщава Haskovo.info, позовавайки се на информация от полицията. Районната прокуратура в Димитровград вече го е привлякла като обвиняем за домовата кражба, извършена на 14 октомври. Той е откраднал 10 лв. от жилище в Димитровград и златен синджир от апартамент в Хасково.

Пз24 писа, че жена попадна на крадеца в жилището си на булевард „3 март“ в Димитровград и го заключи отвън . Той скочи от терасата на апартамента и си счупи крака. Сега е настанен за лечение в хасковската болница. Полицаят е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои районната прокуратура да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „домашен арест“ спрямо него. Установява се съпричастността и на други лица към извършеното деяние, допълват от държавното обвинение.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!