BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Козарев и Владов отново показаха най-висока класа в джудото

Оспорвана битка за медали се оформи на Държавното първенство по джудо за мъже и жени. Състезанието се проведе в неделя в Панагюрище. За пореден път двамата изявени пазарджишки джудисти Горан Козарев и Борислав Владов – състезатели на СК „Кодокан“, показаха, че имат сили да се класират сред най-добрите в страната.
В кат. до 90 кг Владов се класира втори и с гордост се окичи със среброто. Горан Козарев в кат. до 60 кг стана трети като успя да се наложи сред най-силните в своята категория. Двамата са сред големите надежди на пазарджишкия спорт и на СК „Кодокан“, неизменни победители във всяко голямо състезание по джудо.
Заслужава да се отбележат и постиженията на Мартин Върбанов, класирал се пети в кат. +100кг, Божидар Делчев – пети в кат. 73 кг и Любомир Станоев, който стана седми в кат. 81 кг.
При жените Лина – Мария Александрова взе седмо място в кат. 70 кг.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!