BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът Тодор Попов поздрави медицинските

ДО
МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ
В ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК

Уважаеми дами,

Днес е денят, в който вниманието ни е насочено към една много важна професионална гилдия – тази на медицинските сестри. Онези толкова важни хора в здравните заведения, в детски градини и училища, в социални домове, които полагат всеотдайни грижи да бъдем здрави и да се чувстваме добре.

Мили хора в бели престилки,
В условията на пандемия и неизвестност за утрешния ден, Вие отново сте на първа линия в битката за нашия живот. Отговорността за Вас днес е огромна, рискът също. Но да си част от системата на здравеопазването и то на тази нелека позиция, е осъзнат и отговорен избор, за който се изискват усилия и висока доза хуманност. Защото сестринството е призвание!
Затова, от името на местната ни общност и от мое име, дълбоко благодаря за Вашия труд, за грижата, за търпението и силата, за високия професионализъм.
Бъдете здрави и успешни, имате нашата подкрепа!

Честит празник!

Тодор Попов
Кмет на Община Пазарджик

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!