BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Киро Скалата открива фитнес в Црънча с шоуто „Крале на силата”

Певицата НИККА, която е родом от Пазарджик, е мениджър на Киро Скалата
Силови предизвикателства с много награди за деца и възрастни предвижда Кирил Вълчев Скалата в поредното Благотворително шоу „Крале на силата”. Шоуменът и фитнес инструктор идва с екипа си за откриването на фитнес залата в училището на Црънча.
Събитието е в неделя, 15 септември, от 11 часа, входът е свободен и всички са добре дошли. Спортно-развлекателната забава е със специалното участие на фитнес модела и певицата НИККА, която е родом от Пазарджик.
Известно е, че преди 15 години, когато в селото кипеше живот, Скалата със своята Фитнес Мафия подари комплект фитнес уреди на училището, екипировки за отборите по волейбол, баскетбол и футбол по време на празник с емблематичната промоция на спортове „Крале на силата”. Преди няколко години училището обаче бе затворено и след неуспешния опит да бъде разпродадено, инициативен комитет от граждани започва ремонти и възстановява фитнеса и спасява сградата на училището от разруха.
Родом от Црънча е дядото на Скалата по бащина линия Кирил Вълчев, който е известен адвокат и депутат от Демократическата партия от преди 9-ти септември 1944 г. Той е основател на българската оперета, гордее се Скалата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!