BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Иззеха 32 топчета хероин, амфетамин и марихуана

Иззеха 32 топчета хероин, амфетамин и марихуана
Криминалисти иззеха 32 топчета с хероин, амфетамин и суха марихуана. Това стана в резултат на продължамащитет активни действия на криминалистите от полицейските управления в региона по противодействие на търговията и притежанието на наркотични вещества.

Вчера полицейска акция е проведена от екипи на РУ-Пещера. В къща, обитавана от 41-годишния Ф.Е. криминалистите открили 32 полиетиленови топчета с кафяв прах. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на хероин. Малко по-късно при проверка на лек автомобил от автопатрул в Пещера е установено, че 27-годишната Ц.Ц. от Батак носи в себе си полиетиленов плик с неголямо количество суха марихуана.

В района на кръстовище в областния град служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик засекли пазарджиклията Г.И.- 30г. При извършения личен обиск у него са открити полиетиленово топче с амфетамин и още едно с марихуана. И по трите случая се водят бързи производства.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!