BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Заради изборите: Затварят бул. „България“ от 20.00 часа днес

В гр.Пазарджик на 27 октомври за времето от 20.00ч. до когато е необходимо ще бъде преустановено движението на МПС на бул. „България”, в участъка пред сградата на общинската администрация. Аналогични мерки са предвидени и за останалите общински центрове, в районите, където са разположени общинските избирателни комисии. 
Припомняме, че по време на изборите полицейските служители ще бъдат разположени вън от секциите, като няма да допускат лица с поведение накърняващо добрите нрави, както и въоръжени и носещи предмети опасни за живота и здравето на гражданите. При необходимост и след постъпило искане от страна на председателя на секционната избирателна комисия служителите на МВР могат да окажат съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията., напомнят от ОДМВР – Пазарджик. 

Сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР-Пазарджик и районните управления в Пещера, Септември, Велинград и Панагюрище е създъдал организация, с цел съдействие на гражданите от областта да упражнят правото си на глас в деня на изборите.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!