BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дядо упорства и си кара бракуваното возило

Пазарджик

Три полицейски производства се водят спрямо шофьори засечени през изминалото денонощие. Един от тях е 82-годишният Д. Д. от село Росен. Той е засечен зад волана на „Форд“ на кръстовище в пазарджишкото село Черногорово. Движел се без регистрационни табели, а проверката установила, че Д. Д. продължава да ползва автомобила, въпреки че той официално бил бракуван. Проверки по пътищата в областта са попаднали и на двама почерпени водачи. На пътя между селата Побит камък и Медени поляни автопатрул на участъка в Сърница спрял за проверка „Мерцедес“. Проверката с „Дрегер“ на водача му И.М.- 31г. – жител на едното от селата, показала, че е зад волана с 1.79 промила концентрация на алкохол.

Сходен е и случаят с 39-годишния Г.Г. от Пазарджик. Тази нощ автопатрул при полицейското управление в областния град го засякъл на кръстовище зад волана на „Пежо“, а пробата му за алкохол била „само“ 2.44 промила.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!