BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Даниела Дариткова в Пазарджик: Новото бъдеще на Пазарджик ще бъде донесено с номер 43 в интегралната бюлетина

Даниела Дариткова в Пазарджик: Ако  дадете доверието си на инж. Иван Панайотов и на силната листа общински съветници зад тях ще застане цялата държава, ще застане и най-голямата група на българския парламент. Новото бъдеще на Пазарджик ще бъде донесено с номер 43 в интегралната бюлетина.

На голям концерт в ДКТ “Константин Величков“ в Пазарджик бе представен кандидатът за кмет от ГЕРБ инж. Иван Панайотов, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места в общината. Специален гост бе председателя на ПГ на ГЕРБ в парламента д-р Даниела Дариткова.

„ПП ГЕРБ се изгради преди повече от 10 години като алтернатива на всички останали партии. Искахме да бъдем партия която функционира в интерес на хората и във времето го постигаме. Градихме България, имахме воля да я променяме и това се вижда. Вярвам, че затова хората ни даваха доверието си през всичките тези години. Нашата сила е, че сме близо до хората, чуваме техния глас и носим отговорност. Тази отговорност  ни дава право да искаме вашето доверие, да търсим справедливост. Затова справедливо е в Пазарджик най-голямата политическа партия да има свой кандидат за кмет и се надяваме да получи вашата подкрепа, защото той ще донесе промяната. Чухте неговата биография. Най-важното за един успешен кмет е да е почтен човек. Инж. Панайотов е с доказан администратоивен опит. Във   времето той е натрупал  доверие и авторитет и смятам, че има всички качества за да управлява успешно Пазарджик и общината“, каза пред препълнената зала д-р Дариткова. Тя предупреди присъстващите, че  изборът който ни предстои на 27- ми октомври е много отговорен. По думите и ГЕРБ иска  да спечели властта не като самоцел, а за да работи в интерес на хората и да промени Пазарджик.

„Тази промяна можете да я донесете вие с вашия  избор и с отговорното си поведение на 27-ми. Защото това какво ще се случи в община Пазарджик е във ваши ръце на позволявайте приятни за ушите популистки обещания и платен вот да предрешат бъдещето на общината. Силата е именно в гражданското общество, във всеки един от вас който е осъзнал отговорността си за бъдещето на родния край, защото само по този начин когато се променяме ние можем да променим и живота около нас, а ние сме силни защото сме ГЕРБ, защото сме най-голямата политическа сила, защото управляваме държавата и защото, ако вие дадете доверието си на инж. Иван Панайотов и на силната листа общински съветници зад тях ще застане цялата държава, ще застане и най-голямата група на българския парламент. Новото бъдеще на Пазарджик ще бъде донесено с номер 43 в интегралната бюлетина“, каза още Дариткова. Зам. министърът на земеделието, храните и горите д-р Лозана Василева  поздрави присъстващите. „ Г-н Панайотов е отговориен, почтен човек и професионалист. Поемайки управлението на Община Пазарджик и силния екип от общински съветници ще изведе общината на челно място в страната. Аз съм от Пазарджик и за мен е изключително мило за общината и населените места и искам да видя едно прозрачно и отговорно управление. А то може да бъде предложено само от ГЕРБ“, каза д-р Лозана Василева.

„Изборите на 27 октомври  са важни, много важни! Пазарджик и жителите на селата  трябва силно да кажат „НЕ“ на всеки един опит да бъдат купувани гласове, да бъдат манипулирани избиратели, да продължи сегашната практика на корупция и безхаберие. А това може да стане единствено с победа на ГЕРБ в Община Пазарджик и формиране на силно мнозинство от общински съветници. Искам да поздравя нашите приятели от СДС  за подкрепата през този месец на тежка кампания. Убеден съм,че пазарджиклии ще покажат своята мъдрост и разум, че вече са претеглили всички кандидати и са избрали най-добрия, най-честния, най-почтения и най-кадърния, а това е кандидатът на ГЕРБ инженер Иван Панайотов“, каза областният координатор на ПП ГЕРБ в Пазарджик и кандидат за общински съветник Найден Шопов. Той благодари  за подкрепата на СДС и КТ „Подкрепа“ в този труден месец на кампания.

“ В неделя правим много важен избор. Избор между застоя, в който се намираме и промяната, която ние предлагаме. Ние предлагаме едно просто нещо – добро управление. Управление подчинено на правилата и законите. Почтено управление,  което може да носи отговорност, което има доверието на гражданите и държавата. Това е единствения начин, по който можем да превърнем града и селата в по-добро място за живееме, да задържим хората тук, да стигнем там където ни е мастото – при най-развиващите се общини в България. Община Пазарджик може и заслужава много повече.  Бъдещето на този град, на тази  община е във ваши ръце. Затова гласувайте за промяната! Тя носи номер 43. Победа!“ , призова от сцената кандидатът на ГЕРБ  за кмет на Пазарджик инж. Иван Панайотов. Листата на ГЕРБ от кандидати за общински съветници е съставена от силни, почтени и честни кандидати. Те бяха представени пред хората в залата.  Официални гости на събитието бяха още народните представители от ПП ГЕРБ Пазарджик Десислава Тодорова, Десислава Костадинова и Даниела Малешкова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!