BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В четвъртък съветниците в Пазарджик ще избират заместник на Хари Харалампиев

В четвъртък съветниците в Пазарджик ще избират заместник на Хари Харалампиев
На редовното си заседание в четвъртък общинските съветници на Пазарджик ще избират заместник – председател на Общински съвет, по предложение на групата на ГЕРБ. Предложението е първа точка в дневния им ред. Така от началото на март, председателят на местния парламент Хари Харалампиев ще работи със заместник, който най-вероятно ще е от групата на ГЕРБ, коментираха за Пз.24 запознати. Последно общинският съвет в Пазарджик имаше заместник – председател до 2009-та година. От предложението на председателя на групата Найден Шопов не става ясно какви са мотивите за това, а са посочени само правните основания по Правилника за дейността на съвета.

На заседанието в четвъртък, съветниците ще обсъдят промяната на общинската транспортна схема, предложението на съвеника Димитър Петков за премахване на паметника на Петър Абаджиев, ще определят събедните заседатели за Районен и Окръжен съд и ще гласуват две общински програми.

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!