BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Спортното училище ще има и борба

Пазарджик
Нов спорт – борба, се въвежда от следващата учебна година в Спортно училище град Пазарджик. Така спортните дисциплини в училището стават 15 – футбол, волейбол, баскетбол, джудо, бокс, кикбокс, карате, лека атлетика, тенис, колоездене, художествена гимнастика, плуване и модерен петобой и борба.
От 20 май започва кампанията за приемане на ученици в Спортното училище. Документите ще се приемат до 20 юни, а от 21 юни до 30 юни ще се проведат изпитите по различните видове спорт. План-приемът за 2020/2021 година предвижда в Спортното училище да бъдат приети 78 ученици в пети клас и 26 ученици – в 8 клас. В 6 и 7 клас ще има допълващ прием – в зависимост от свободните места по различните видове спорт.
Повече информация, сроковете и необходимите документи кандидатстващите ще намерят на сайта на училището – http://www.sportnopz.com/.
Спортното училище в Пазарджик ще осъществи прием за четвърта година. Училището предлага отлични условия за обучение и спорт – безплатно общежитие, столово хранене и спортна екипировка. Приетите ученици имат възможност да продължат тренировъчната дейност в клубовете си.
Сега в Спортното училище се обучават над 300 ученици, а спечелените медали и купи на наши и международни турнири са десетки на брой. Заслугата за това е и на екипа от много добри треньори и учители.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!