BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Ракитово търсят началник на отдел в социалната дирекция, със заплата 650 лева

В Ракитово търсят началник на отдел в социалната дирекция, със заплата 650 лева
Свободна позиция за началник на отдел „Закрила на детето“ в община Ракитово обяви Агенцията за социално подпомагане. Документите се подават до 16 септември в централното управление в София. Препитването на кандидатите за началници ще бъде с писмена разработка на тема „Ролята на Агенция за социално подпомагане при изпълнение на държавната политика в областта на закрила на детето“ и с интервю. Стартовата заплата е от 650 лева.
За кандидатите изискването е да имат бакалавърска степен, без да е уточнено по какво или 4 години професионален опит, който може да се замести и с 3 ранг по закона за държавния служител.
Към допълнителни изисквания, от АСП са включили притежаването на управленска компетентност, ориентация към резултати, работа в екип, комуникативна компетентност и фокус към клиента.

Към основните задължения на бъдещия началник на отдел „Закрила на детето“ към социалната дирекция в Ракитово, е пояснено, че ще се занимава с организиране и ръководство на цялостната дейност на експертите в ОЗД по закрилата на детето. Проучване на нуждите и участие при планиране на услугите за деца и семейства на местно ниво. Те ще занимават и с организиране, ръководство и контрол на дейността на служителите в ОЗД, както и ще оказват методическа помощ и консултира служителите при приложение на законовата и подзаконовата база. От тях се очаква да ръководят процеса по разработване на програми за информиране на детето и родителите, относно техните права и задължения, както и пряка работа с институции и граждани, по проблеми свързани със закрилата на децата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!